Arama Motoru

rtyucel.wordpress.com: Mesleki Eğitim BT blogu

Pazartesi, Eylül 08, 2008

ve Okullar Açıldı

2008-2009 Eğitim Öğretim yılının ilk ders zili bugün sabah çaldı. Meğer ne uzun bir tatil dönemi geçirmişiz. Öğrencilerimi özlemişim ya...

Bugün sabah okulun kapısından girerken hepsinin gözlerinin içi ve elbiseleri parlıyordu. :))
Hemen hepsi tertemiz kıyafetleri ile, traşlarını olmuşlar ve büyük bir heyecan ile okulun kapısında bekliyorlardı. Özellikle 9.sınıflarda ayrı bir heyecan vardı. Artık ilköğretimi bitirmişler ve LİSELİ olmuşlardı. Birden eski günlerime döndüm. Liseye başladığım yıllarıma. Ne heyecanlanmıştım bende ilk liseye başladığım zaman. 400 kişilik bir okulun en büyük öğrencilerinden birisi olarak mezun olmuşum ve 4400 öğrencili bir lisenin en küçük öğrencilerinden biriydim. Bu değişimin vermiş olduğu heyecanın bir benzeri gördüm çocuklarımın gözlerinde...

Hele 10.sınıflarda artık BÖLÜMLÜ olmanın ve bölüm hocalarıyla tanışmanın vermiş olduğu heyecan görülmeye değerdi. Hepsi bölümlerinin önünde sıraya geçmişler ve atölye öğretmenleriyle tanışmak için can atıyorlardı.

Ayşe Hocam'a da değinmeden geçemeyeceğim. Bu sene ilk defa öğretmenlik heyecanını yaşan meslektaşıma, bundan sonraki meslek hayatında da bugün yaşadığı heyecanını ve arzusunu devam ettirmesini dilerim. Aramıza hoşgeldin Ayşe Hocam.

Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, meslektaşlarımıza ve memleketimize hayırlı olmasını diler, yeni dönemde herkese başarılar dilerim.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bende size ve sizin aracılığınızla tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılı+keyifli bir eğitim,öğretim yılı diliyorum.

rtyucel dedi ki...

Bu güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...

website counter

Add to Google Reader or Homepage